petrasatek

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Môj prvý...

Nie frajer, ani bozk,ani sex. Mám na mysli môj prvý blog. Neviem, či sa to bude dať čítať, ale chcem sa vyrozprávať. Mám rakovinu, pokročilé štádium. Pár dávok chemoterapie v sebe a už len pár mesiacov pred sebou. Nechcem sa sťažovať aj keď už mám svoje dni zrátané.
Posledné týždne sa moje dcéry o mňa príkladne starajú. Je to ich boj s tým, že prichádzajú o mamu. Rozumiem im, aj keď sa cítim zvláštne. V tomto štádiu sa iž nedá bojovať a zázrak sa nestane. Neviem čo bude, keď zomriem. A tak sa snažim zo všetkého niekomu anonymne vyspovedať. Nie so svojich hriechov, ale s pocitov. rodina mi pomäha, ale nemôže mi rozmieť to sa nedá a vlastne ani neviem, či to chcem. Nedávno som od mladšej dcéry dostala iphone. Pekná hračka. Začala som chodiť na twitter a snažím sa žiť nie pre budúcnosť, ale len súčastnosť. Teraz skúšam blog. Priznám sa, mnohým veciam nerozumiem. Ale je mi to jedno.

Zo života | stály odkaz

Komentáre

  1. ahoj :)
    Ahoj :) poznam to ten nekonečny boj a iné
    Je to stašne, ale nevzavaj sa. Maš preca pre čo žiť ;)
    publikované: 01.02.2015 10:45:51 | autor: Nela (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. prajem...
    prajem veľa síl a pozitívneho myslenia, ako sa to len dá... :) naozaj, nie je to len fráza... máte veľké šťastie, čo sa týka okolia, rodiny a lásku v nej a to je to hlavné a dôvod, prečo myslieť pozitívne a predovšetkým, pre koho žiť :) držím palce, aby to takto ďalej pokračovalo, aby ste mali vo svojom okolí lásku... škoda, že je tento svet taký nespravodlivý...
    publikované: 01.02.2015 23:28:28 | autor: zo-zivota (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014