petrasatek

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

OTO 2015 bol absolútny brak.

Vedeli by sme prežiť bez divadla menom OTO? Pozerala som ho s nechuťou aj ja a sama sa čudujem, prečo som to neprepla. Možno len výhovorka, že nič iné v telke nešlo. Možno som sa podvedome chcela cítiť štastnejšia než som. Ale nezabralo to. 
O čom je OTO? Naozaj si niekto myslí, že je to transparentná súťaž? Nemôže byť. Nie, nemyslím si, že ja najlepšie viem, kto mal alebo nemal vyhrať. Ale skúsme sa zamyslieť nad tým, kam spoločnosť speje, ak sa do siene slávy, či čo to bolo, dostala Marika Gombitová. Mám ju rada. Ale niekoľko dekád na obrazovke nebola. Byť na vozíku nie je také ťažké ako mať rakovinu v poslenom štádiu a  čakať, kedy to príde. A keď niekto dostane cenu z ľútosti, nie je to v poriadku. Nie je to v poriadku hlavne voči nej.  Plesník sa stal alkoholovým prehreškom hviezdou a osobnosťou. No pýtam sa, či je to ok. Opije sa a je hviezda. Može sa lekár opiť a urobiť zákrok? Alebo šofér autobusu? Veď je to postavené na hlavu. Plesník ukazuje všetkým, že alkohol nie je problém. Nerozumiem tomu. 

Zo života | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014