petrasatek

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Beatles mi pomáha pri chemoterapii.

Kedže mám veľa času pre seba a dostala som nedávno iphone, naučila som sa sťahovať si hudbu a počúvať ju. Počúvam ju keď zaspávam i keď mám napichnuté žily ihlami. Milujem Beatles a som fascinovaná, koľko umelcov ju už nahralo. A dovolím si tvrdiť, že sa mi mnohokrät páčia viac ako originál.
Originály mi mnohokrát prídu surové. Keďže mám rada vážnu hudbu, spojenie Beatles a orchestra je pre mňa ako orgazmus. Taký hudobný. Našla som dokonca slovenský orchester, ktorý nedávno nahral Beatles so slovenskými spevákmi. Priznám sa nejakého Ďuricu som doteraz nepoznala a pankáč Kuko mi prišiel vždy ako idiot. No zrazu počujem niečo, čo mám rada a slováci mi tu nevadia. Milujem Let It Be. Na youtube som našla verziu, že to spieva Bon Jovi. Jaaaj. Krásne. A na tomto CD, je to ako hovorím ja, slovenský Bon Jovi - Peťo Cmorík. Neviem, či som od neho počula krajšiu pieseň. Sympatické na tomto CD (#HeyVirtuoso - nerozumiem tomu krížiku na začiatku) je to, že podporuje deti s rakovinou. Aj ja mám raka. Mne už nikto nepomôže ale keď si predstavím nevinné deti, ktoré sa môžu vyliečiť, tak je to super spojenie. Stiahla som si cédečko v itunes či istores do mobilu a naposledy, keď som dostávala chemoterapiu do žíll, som si pri ňom poplakala. Mám pocit, že je mi s Beatles lepšie. Aspoň chvíľku.

Zo života | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014